Wat vervelend dat het product niet past of bevalt! We proberen alles op de site zo duidelijk mogelijk aan te geven zodat u dit niet mee maakt. Het is dan toch voorgekomen en dat betreuren wij! Hoe gaat het retour sturen in zijn werk dan?

Retour sturen van een bestelling

Het retoursturen van een product kan mits deze ongebruikt en in de originele verpakking zit. De kosten voor het retour zenden zijn voor rekening van de klant.

Het retoursturen van de bestelling kan naar:

Bruggeman Motoren
Haverstraat 27
2153 GB Nieuw-Vennep

Ruilen in de winkel

Wanneer je het product dat je hebt gekocht wilt omruilen dan is de snelste weg via de winkel. Onze specialisten ruilen het producten graag voor je om en kijken wanneer je dat wenst mee voor de juiste maat. Ben je voornemens om naar de winkel te komen dan loont het om vooraf te kijken of het product op voorraad is. Dit kan je doen door te kijken op de website of door te bellen met één van onze specialisten.

Retourneren vanuit België

Wanneer je jouw bestelling vanuit België wilt retourneren dan zijn de verzendkosten voor eigen rekening.

Het retouradres voor retourzendingen vanuit België:

Bruggeman Motoren
Haverstraat 27
2153 GB Nieuw-Vennep
Nederland

Voorwaarden retourneren

Nadat je de bestelling ontvangen hebt, heb je 14 dagen bedenktijd waarin je mag bepalen of je het product wilt houden of retour stuurt. Belangrijk hierbij is dat je het product compleet houdt, niet gebruikt en niet verder uitpakt dan nodig om te bepalen of het product aan je wensen voldoet.

Bewaar het verpakkingsmateriaal en de prijs(labels) om het product in nieuwstaat te kunnen retourneren. Gebruik de verzenddoos waarmee je de bestelling hebt ontvangen om het product in terug te sturen. Zorg ervoor dat je de productverpakking niet beplakt met een label of dichtplakt met tape.

Uitgezonderd van retour

Ondanks dat we niet de moeilijksten zijn hebben we een aantal uitzonderingen als het gaat om retoursturen van je bestelling. Zo kan gehoorbescherming uit hygiëne oogpunt niet worden geretourneerd. Ditzelfde geldt voor communicatiesystemen en navigatiesystemen. Deze zijn niet te retourneren wanneer de verpakking is geopend.

Uitzonderingen:
✖ Gehoorbescherming
✖ Communicatiesystemen
✖ Navigatiesystemen
✖ Pinlock lens

Terugbetaling

Doorgaans duurt het 2 – 5 werkdagen om jouw retourzending die je hebt ingeleverd op het PostNL punt in handen te krijgen. Als we je retourzending hebben ontvangen wordt deze veelal dezelfde dag nog verwerkt. We doen dan ook ons best om binnen enkele dagen je aankoopbedrag terug te storten. In het uiterste geval duurt het tot 10 werkdagen om de terugbetaling te doen. De terugbetaling vindt plaats op het betaalaccount dat je hebt gebruikt voor je bestelling.

Wanneer je de bestelling volledig retourneert ontvang je van ons het aankoopbedrag inclusief de eventuele verzendkosten terug. Houd je een gedeelte van de bestelling en kom je daarmee onder de 80 euro dan houden we de verzendkosten á €6,95 in op het over te maken bedrag.

Product beschadigd ontvangen

Hoewel we de producten met zorg inpakken en vooraf controleren kan er tijdens het transport schade ontstaan. Heb je een beschadigd product ontvangen, neem dan altijd eerst contact op met onze specialisten voordat je tot het terugsturen overgaat.

Product terugsturen onder garantie

Heb je het product langer dan 14 dagen in bezit en mankeert het iets? Neem even contact met ons op. Je kan natuurlijk ook terecht bij onze specialisten in een winkel naar keuze.